Musik under middagen

Musik under middagen

Det er populært med musik under middagen, fordi den er med til at skabe en afdæmpet og hyggelig atmosfære.

Casper fra voksendisco.dk forklarer om ”dinnermusik”. Vores kunder spørger ofte om de skal vælge dinnermusik til eller fra, og typisk drejer det sig samlet set om en besparelse på ca. 2000 kr. Jeg anbefaler altid dinnermusik af flere årsager. En af de væsentligste er, at det giver en bedre stemning hvis dj’en eller musikeren er med fra starten af. Det medvirker til en mere hyggelig og intim stemning, og det man får ud af differencen er det hele værd.

Vi tilbyder flere løsninger i form af musik under middagen. Generelt vil det være klassiske hits som kan få enhver til at nynne med, og lydniveauet bliver konstant tilpasset festen. Typisk står kunden selv for skålesange osv. men dj’en eller musikeren kan selvfølgelig spille med på de mest kendte festmelodier. Som aftenen skrider frem og stemningen stiger, skrues der op og gøres klar til dans.
Musik under middagen
Det er vigtigt at man som kunde ikke låser sig fast på prisforskellen der er på pakkerne med og uden dinnermusik. Hvis der er flere hundrede gæster til et arrangement, kræver det typisk ekstra udstyr under middagen, da gæsterne der sidder tættest på højtalerne ellers vil blive ”blæst omkuld” af lyden hvis dem bagest skal kunne høre noget. For at imødekomme dette, leverer vi altid ekstra anlæg, så lydniveauet bliver jævnt fordelt i hele lokalet og alle kan tale sammen.

Pakke 2 er en populær pakke. Her spiller en af vores dygtige dj’s hyggelig og afdæmpet musik under maden og efterfølgende sparker han gang i dansegulvet. En anden populær løsning er vores guitarist som du kan læse mere om her. Han spiller og hygger om gæsterne med sin fantastiske stemme og akustiske guitar. Musikken er alsidig med både danske og udenlandske soul, pop & jazz-evergreens, og det hele foregår selvfølgelig i en hyggelig og afdæmpet atmosfære.

Hvis du vil være din egen dj er der penge at spare ved at leje et lyd- & lysanlæg. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.